GLAVNA   KLUB   ŠKABRNJA   FOTO GALERIJA   ZABAVA   LINKOVI   KNJIGA GOSTIJU   KONTAKT
Skabrnja.com
   
POZIV

Dana, 19.travnja 2008.g. održat će se 13. Memorijalni međunarodni ženski turnir posvećen Hrvatskoj ženi i majci u Domovinskom ratu. Susret će se održati u Škabrnji u OŠ "Vladimir Nazor" s početkom u 10 h.
Očekuje se dolazak žena iz Viteza, Busovače, Vukovara, Osijeka, Petrinje, Siska, Zagreba, Zadra i Splitsko- dalmatinske županije.
Aktivnosti koje sadžava turnir su: balote, pikado, igra "Čovječe ne ljuti se", potezanje konopa, pečenje kruha ispod peke, nogometna utakmica.....
Planiraju se udijeliti Zlatne plakete vukovarskoj majci gđi. Kati Šoljić, škabrnjskoj majci gđi. Evi Šegarić i gđi. Serafini Lauš iz Viteza. Istu plaketu će primiti i gđa. Marija Miočev teta generala Ante Gotovine.

POZIVAMO VAS DA NAM SE PRIKLJUČITE U ŠTO VEĆEM BROJU

Žene bi trebale između sebe izabrati vođu ekipe koji će odabrati najmanje jednu ekipu koja će sudjelovati na natjecanju u:
- u balotama- 3 članice
- u pikadu- 2 članice
- "Čovječe ne ljuti se"- 2 članice
- potezanje konopa- 8 članica
-  nogometna utakmica "elegantnih" protiv "elegantno popunjenih" dama ( 11 članica koje se biraju od svih sudionica turnira)

Po želji možete napraviti i ponijeti kolače.


ORGANIZATOR: Udruga "Žena ženi prijatelj" splitsko- dalmatinske županije, Općina Škabrnja i Udruga "Žene u Domovinskom ratu- Zadar"

 

 
(c) Škabrnja Online :: Sva prava pridržana, 2002.