GLAVNA   KLUB   ŠKABRNJA   FOTO GALERIJA   ZABAVA   LINKOVI   KNJIGA GOSTIJU   KONTAKT
Skabrnja.com
     
--

Klub Škabrnjana
Kukuljevićeva 8
10000 Zagreb

Izvještaj o radu Kluba Škabrnjana

Poštovani!

Pred Vama je izvještaj o radu Kluba Škabrnjana u razdoblju od osnutka Kluba do danas.
Predstavit ćemo što se napravilo u proteklom vremenu.

Izrađene su članske iskaznice koje Vam dostavljamo.

U Škabrnji je provedeno znanstveno istraživanje o kvaliteti života u Općini Škabrnji koje je naišlo na dobar odaziv naših mještana te na odobravanje istih. Rezultati će biti objavljeni naknadno.
U travnju je održana prezentacija fakulteta Zagrebačkog sveučilišta, sa svim popratnim sadržajima, gdje je svoje zanimanje pokazalo petnaestak maturanata.
Održan je šahovski turnir u prostoru OŠ "Vladimir Nazor" u Škabrnji na kojem su sudjelovali mještani različitih uzrasta. Pokazano je i zanimanje za osnivanjem šahovskog kluba, čija je realizacija u tijeku.
Izrađene su razglednice s motivima iz Škabrnje koje će se moći kupiti za 5 kn/kom u Župnoj crkvi, kiosku Tiska u Škabrnji , u dućanima i kafićima u centru Škabrnje te u Klubu Škabrnjana u Zagrebu. Prihod, prikupljen od prodaje razglednica, namijenjen je za nove klupe u crkvi Uznesenja BDM u Škabrnji.
Od budućih aktivnosti ćemo izdvojiti obilježavanje godišnjice pada Škabrnje 18. studenog, gdje će Klub Škabrnjana dati svoj doprinos.

Što se financija tiče Klub je sav prihod ostvario u iznosu od 5.720,00 kn, od čega je Općina Škabrnja donirala 3500 kn, te članarine u iznosu od 2.220,00 kn.
Dobili smo i službeno dozvolu za korištenje prostora u Zadarskom Klubu. Termin će biti svakog ponedjeljka u 18.00 sati u Kukuljevićevoj 8, iznad Britanskog trga, pa Vas ovom prilikom sve pozivamo na prigodno druženje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------Klub Škabrnjana

 
(c) Škabrnja Online :: Sva prava pridržana, 2002.