GLAVNA   KLUB   ŠKABRNJA   FOTO GALERIJA   ZABAVA   LINKOVI   KNJIGA GOSTIJU   KONTAKT
Skabrnja.com
   

VRATIMO SVJETLOST U ŠKABRNJU

U nedjelju 17.12.2006. u nazočnosti velikog broja vjernika , u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije, Udruga žena iz Domovinskog rata darovala je okupljenim vjernicima božićne lampice, a djeci jaslice i slatkiše.

Ovo božićno darivanje pod geslom " Vratimo svijetlo u Škabrnju" osmislila je i ostvarila gđa Marija Slišković, predsjednica Udruge žena iz Domovinskog rata grada Zagreba.Tom prigodom , osim gđe Marije, iz Zagreba su doputovale i gđa Ljubica Butula, tajnica Udruge, gđa Mira Halapa, predsjednica Udruge Hrvatska žena te novinari hrvatskog glasila Harahvati gdin Tomislav Grgo
Antičin i gdin Vinko Kalinić.

Zahvaljujući njima ali i svim ljudima dobre volje koji su svojim doprinosom pomogli ostvarenju ove plemenite akcije, ove će godine škabrnjski domovi svijetliti posebnim sjajema a poruka upućena iz Škabrnje je poruka mira, ljubavi i nade.

Gđa Marija Slišković mjesnom je župniku don Borisu Pediću darovala i božićnu pšenicu, simbol plodnosti i blagostanja, a Ivani Haberle i Danki Dražina iz Udruge žena iz Domovinskog rata Zadar, orehnjače , sa željom da ovo božićno darivanje postane tradicija.

Neka sve ljude dobre volje obasja svijetlo Kristova rođenja i neka im podari mir, ljubav i nadu, a svakoj napaćenoj škabrnjskoj obitelji neka bude putokaz u životu.

Škabrnja danas živi, u nadi i ljubavi, svemu i svima, usprkos. Sretan i blagoslovljen Božić!

Rasprava na škabrnjskom forumu: Događaji
 
 
(c) Škabrnja Online :: Sva prava pridržana, 2002.