GLAVNA   KLUB   ŠKABRNJA   FOTO GALERIJA   ZABAVA   LINKOVI   KNJIGA GOSTIJU   KONTAKT
Skabrnja.com
   
Prva redovita skupština Kluba Škabrnjana.

Dana 11. ožujka 2006. u Zadarskom klubu u Zagrebu održana je prva skupština Kluba Škabrnjana. To je bilo prvo službeno okupljanje Škabrnjana, kojim se željelo predstaviti Klub koji su osnovali mladi studentu, entuzijasti i projekti kojima je cilj povečanje kvalitete života u Škabrnji na svim poljima.

Skupština je započela Himnom i minutom šutnje za poginule Hrvatske branitelje i prvog Hrvatskog predsjednika, dr. Franje Tuđmana, inaće počasnog mještanina Škabrnje. Raspravljalo se o dosadašnje učinjenom i i budućem radu, koji će se odvijati u svrhu unapređenja života u Škabrnji. Tako će se uskoro održati šahovski turnir u Škabrnji (8 - 17 travnja), predstavljanje srednjih škola i fakulteta krajem travnja, te znanstveno-istraživački rad o životu u Škabrnji. Klub je isto predstavio projekte malonogometnog turnira, kao i organizaciju tradicionalnog koncerta za Veliku Gospu, 15.08. u Škabrnji, od kojih će prihod biti namjenjen za projektnu dokumentaciju za izgradnju vrtića u Škabrnji.

Okupljanje je završilo prigodnim domjenkom, uz ugodno druženje Škabrnjana iz Zagreba, kao i onih koji su posebno za ovu prigodu stigli iz Škabrnje (načelnik općine, vječnici, i drugi).

 

 
 
 
Rasprava na škabrnjskom forumu: Klub Škabrnjana
 
(c) Škabrnja Online :: Sva prava pridržana, 2002.